Artek Kori riippuvalaisin

298,00

Verkkokauppa:

Kuvaus

Artekin Kori-riippuvalaisin on osa TAF Studion suunnittelemaa valaisinkokoelmaa, jonka oivaltava, hieman industrial-henkinen muotoilu perustuu kekseliääseen ”valokori”-elementtiin. Ja ehkä jo hoksasitkin, että sen mukaan valaisin on myös saanut nimensä!

Artekin valaisimille tyypillisesti Kori valaisee sekä suoraan että epäsuorasti luoden tilaan miellyttävän tunnelman ja luonnonvaloa jäljittelevän valaistuksen: korimaisen rakenteen sisältä kajastava hehku tuo mieleen lehtien lävitse siivilöityvän auringonvalon. Sarjan valaisimet valmistetaan Italiassa, ja niiden mattavalkoiseksi jauhemaalattu pinta on lähestulkoon posliinimainen. Valaisimet on suunniteltu helppohoitoisiksi ja kestäviksi, ja kaikki niiden metalliosat voidaan kierrättää.

Koska Kori-riippuvalaisin valaisee suoraan alaspäin, sopii se hyvin työvaloksi esimerkiksi keittiötason ylle. Samalla se kuitenkin valaisee tilaa epäsuorasti ylöspäin suuntautuvalla hajavalolla, ja niinpä se taipuu myös tunnelmavalaistukseen vaikkapa lipaston ylle tai huoneen nurkkaan sijoitettuna. Pienen kokonsa ansiosta Kori-riippuvalaisin soveltuu täydellisesti myös eteisen tai muun pienemmän tilan yleisvalaisimeksi.

*Sivustolla on poimintoja useiden verkkokauppojen valikoimista ja ostaminen tapahtuu näistä suoraan. Osa tuotteista on voinut poistua jo myynnistä, joten pahoittelemme mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla!