Blomus Stay Day Bed

Blomus-brändin Stay Day Bed pyytää sinua jäämään vielä hetkeksi nautiskelemaan kesästä, teit sen sitten puutarhassa, terassilla tai parvekkeella.

934,00

Verkkokauppa:

Tämän hetken saatavuuden ja hinnan näet klikkaamalla verkkokauppaan.

Kuvaus

Blomus-brändin Stay Day Bed pyytää sinua jäämään vielä hetkeksi nautiskelemaan kesästä, teit sen sitten puutarhassa, terassilla tai parvekkeella. Erityisesti ulkotiloihin suunnitellun lepovuoteen rennon huolitellun ilmeen takana on Florian Kallusin ja Sebastian Schneiderin muodostama muotoilustudio kaschkasch. Tyylikäs päivävuode on verhoiltu laadukkaalla, vedenkestävällä ja UV-suojatulla kankaalla, ja täytetty pehmeillä, ympäristöystävällisillä polystyreenihelmillä, jotka säilyttävät tuolin muodon kovemmassakin käytössä. Materiaali tekee samalla jopa isommasta Stay Day Bedistä niin kevyen, että se siirtyy kätevästi paikasta toiseen, auringon säteiden mukana seuraten.

*Sivustolla on poimintoja useiden verkkokauppojen valikoimista ja ostaminen tapahtuu näistä suoraan. Osa tuotteista on voinut poistua jo myynnistä, joten pahoittelemme mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla!