Blomus Stay Lounger lepotuoli

Blomus-brändin Stay Pouf -lepotuoli pyytää sinua jäämään vielä hetkeksi nautiskelemaan kesästä, teit sen sitten puutarhassa, terassilla tai parvekkeella.

329,00

Verkkokauppa:

Tämän hetken saatavuuden ja hinnan näet klikkaamalla verkkokauppaan.

Kuvaus

Blomus-brändin Stay Pouf -lepotuoli pyytää sinua jäämään vielä hetkeksi nautiskelemaan kesästä, teit sen sitten puutarhassa, terassilla tai parvekkeella. Erityisesti ulkotiloihin suunnitellun puutarhatuolin rennon huolitellun ilmeen takana on Florian Kallusin ja Sebastian Schneiderin muodostama muotoilustudio kaschkasch. Tyylikäs lepotuoli on verhoiltu laadukkaalla, vedenkestävällä ja UV-suojatulla kankaalla, ja täytetty pehmeillä, ympäristöystävällisillä polystyreenihelmillä, jotka säilyttävät tuolin muodon kovemmassakin käytössä. Materiaali tekee lepotuolista samalla niin kevyen, että se siirtyy kätevästi paikasta toiseen, auringon säteiden mukana seuraten.

*Sivustolla on poimintoja useiden verkkokauppojen valikoimista ja ostaminen tapahtuu näistä suoraan. Osa tuotteista on voinut poistua jo myynnistä, joten pahoittelemme mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla!