Camo Acid-pussilakanasetti, puuvilla

Vallila

69,90

Verkkokauppaan >>

Osasto:

Camo Acid-kuosi on japanilaisen vaatesuunnittelija Wataru Tominagan suunnittelema printti. Kuosi on saanut inspiraationsa trooppisen puutarhan väriloistosta sateen jälkeen.

Wataru Tominaga on japanilainen vaatesuunnittelija, joka tunnetaan näyttävistä värikkäistä printeistään. Central Saint Martins College of Art and Design:sta valmistunut, Aalto-yliopistossakin opiskellut Tominaga voitti The Première Vision Grand Jury Prize:n merkittävässä Hyères International Festival of Fashion and Photography -kilpailussa vuonna 2016, Forbes nimesi Tominagan 30 Under 30–Asia–The Arts -listalleen vuonna 2018. Tominaga lanseerasi oman mallistonsa vuonna 2020.

TUOTETIEDOT
Pussilakanan koko on 150×210 cm ja settiin kuuluvan tyynyliinan koko on 50×60 cm. Setti sisältää yhden tyynyliinan. Pussilakanassa on nappisuljenta. Materiaali 100 % puuvillaa.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.