Carl Hansen & Søn AH603 Outdoor kansituoli

603,00

Verkkokauppa:

Tämän hetken saatavuuden ja hinnan näet klikkaamalla verkkokauppaan.

Kuvaus

Carl Hansen & Sønin AH Outdoor -kokoelman terassikalusteet tuovat tanskalaisen designin ajatonta tyyliä parvekkeelle, patiolle tai puutarhaan. Arkkitehti Alfred Homannin vuonna 2022 suunnittelemaan minimalistiseen kokoelmaan kuuluu monipuolisesti kalusteita niin pitkiin illallisiin kuin iloisiin puutarhajuhliin – ja tietysti ihan vain rentoon oleiluun oman pihan rauhassa.

Malli AH603 on viehättävän pelkistetty kansituoli, jonka selkeät linjat ja lempeästi pyöristetyt yksityiskohdat tekevät siitä nappivalinnan niin moderniin kuin klassisempaankin tyyliin. Puisen lepotuolin tarkkaan harkitut mittasuhteet, viisto istuin ja leveät käsinojat takaavat lokoisan olon hyvää kirjaa lukiessa tai vain linnunlaulua kuunnellessa. Pinottavaa kansituolia voi täydentää erikseen myytävillä istuintyynyillä.

Kuten kaikki AH Outdoor -sarjan kalusteet, on kansituoli valmistettu vastuullisesti tuotetusta ja sertifioidusta tiikkipuusta, joka patinoituu kauniisti: ajan myötä puun kullanruskea sävy muuttuu hienostuneen hopeanharmaaksi. Jos haluat säilyttää lämpimän tiikin sävyn, kannattaa kalusteet öljytä ennen niiden ottamista käyttöön ja säännöllisin väliajoin sen jälkeenkin.

*Sivustolla on poimintoja useiden verkkokauppojen valikoimista ja ostaminen tapahtuu näistä suoraan. Osa tuotteista on voinut poistua jo myynnistä, joten pahoittelemme mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla!