Carl Hansen & Søn AH604 Outdoor aurinkotuoli

1,281,00

Verkkokauppa:

Tämän hetken saatavuuden ja hinnan näet klikkaamalla verkkokauppaan.

Kuvaus

Carl Hansen & Sønin AH Outdoor -kokoelman terassikalusteet tuovat tanskalaisen designin ajatonta tyyliä parvekkeelle, patiolle tai puutarhaan. Arkkitehti Alfred Homannin vuonna 2022 suunnittelemaan minimalistiseen kokoelmaan kuuluu monipuolisesti kalusteita niin pitkiin illallisiin kuin iloisiin puutarhajuhliin – ja tietysti ihan vain rentoon oleiluun oman pihan rauhassa.

Malli AH604 on viehättävän pelkistetty aurinkotuoli, jonka selkeät linjat ja lempeästi pyöristetyt yksityiskohdat tekevät siitä nappivalinnan niin moderniin kuin klassisempaankin tyyliin. Puinen aurinkotuoli on varustettu sekä säädettävällä selkänojalla että renkailla, joiden ansiosta se on helppo kärrätä kiireesti pihan aurinkoisimmalle paikalle. Aurinkotuolia voi täydentää erikseen myytävällä rahilla/jatkopalalla sekä pehmoisilla istuintyynyillä.

Kuten kaikki AH Outdoor -sarjan kalusteet, on aurinkotuoli valmistettu vastuullisesti tuotetusta ja sertifioidusta tiikkipuusta, joka patinoituu kauniisti: ajan myötä puun kullanruskea sävy muuttuu hienostuneen hopeanharmaaksi. Jos haluat säilyttää lämpimän tiikin sävyn, kannattaa kalusteet öljytä ennen niiden ottamista käyttöön ja säännöllisin väliajoin sen jälkeenkin.

*Sivustolla on poimintoja useiden verkkokauppojen valikoimista ja ostaminen tapahtuu näistä suoraan. Osa tuotteista on voinut poistua jo myynnistä, joten pahoittelemme mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla!