Elämän jälki Käsipyyhe

Finlayson

18,95

Verkkokauppaan >>

Uusi, vastuullisempi materiaali, sis. 40 % kierrätettyä puuvillaa, 40 % puuvillaa, 20 % Tenceliä
Lankavärjättyä froteeta
Neliöpaino 450 g
Silkkisen pehmeä
Kaunis, himmeä hohde
Kuivaa erinomaisesti
Viiden vuoden takuu
Design: Johanna Rautiainen

Rehevien kukkien lomassa näkyy monenlaisia elämän jättämiä jälkiä. Lasien pohjasta jääneet rinkulan muotoiset tahrat kertovat iloisista hetkistä, jotka säilyvät muistoissamme. Johanna Rautiaisen suunnittelema Elämän jälki -kuosi julistaa rohkeasti epätäydellisyyden riemua.

 

Näyttävä Elämän jälki -pyyhe on lankavärjätty ja jacquad-kudottu. Se on valmistettu kerratusta langasta, jossa on yhdistetty kahta eri materiaalia. Pyyhkeessä on 80 % puuvillaa, josta 40 % on kierrätettyä. Sen lisäksi pyyhkeessä on 20 % Tenceliä eli lyocell-kuitua, joka on yksi ympäristöystävällisimmistä tekstiilimateriaaleista. Tenceliä valmistetaan FSC-sertifioidusta selluloosasta. Tuotanto kuluttaa merkittävästi vähemmän vettä ja energiaa, ja kuidun valmistuksessa käytetyt biohajoavat kemikaalit voidaan käyttää uudestaan. Pyrimme koko ajan löytämään korvaavia materiaaleja puuvillalle ja lisäämään kierrätysmateriaalien määrää. Vastuullisuus ohjaa vahvasti toimintaamme.

 

Tencel saa pyyhkeen tuntumaan ylellisen silkkiseltä iholla. Sileä, ihanan pehmeä pyyhe sitoo kosteutta erinomaisesti. Elämän jälki -pyyhkeellä on viiden vuoden takuu. Tuotteelle myönnetty Standard 100 by Öko-Tex -sertifikaatti kertoo, ettei se sisällä haitallisia kemikaaleja ja on turvallinen käyttäjälleen.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.