Elämän jälki pieni Kaitaliina

Finlayson

19,95

Verkkokauppaan >>

  • Uusi, vastuullisempi materiaali: 100 % puuvillaa, jos 50 % kierrätettyä
  • Ryhdikästä kangasta
  • Design: Johanna Rautiainen
Rehevien kukkien lomassa näkyy monenlaisia elämän jättämiä jälkiä. Lasien pohjasta jääneet rinkulan muotoiset tahrat kertovat iloisista hetkistä, jotka säilyvät muistoissamme. Johanna Rautiaisen suunnittelema kuosi julistaa rohkeasti epätäydellisyyden riemua.
Näyttävällä Elämän jälki -kaitaliinalla saat ryhtiä ja vaihtelua kattaukseen käden käänteessä. Pöytäliinan päälle poikittain asetettu kaitaliina tuo uutta ilmettä ruokapöytään. Kun tilaat kerralla useamman kaitaliinan, voit asetella ne pöydän pinnan yli sitomaan vastapäätä istuvien kattaukset tyylillisesti yhteen. Yksi poikittain heitetty kaitaliina kruunaa romanttisen kattauksen kahdelle, mikäli pöytä on riittävän iso. Kunhan vain muistat ne pienet, mutta tärkeät yksityiskohdat: kynttilät, kukat ja tunnelmallisen musiikin.
Tämä kaitaliina on valmistettu napakasta puuvillasta, josta 50 % on kierrätettyä. Pyrimme koko ajan löytämään korvaavia materiaaleja puuvillalle ja lisäämään kierrätysmateriaalien määrää. Tuotteelle myönnetty Standard 100 by Öko-Tex -sertifikaatti kertoo, ettei se sisällä haitallisia kemikaaleja ja on turvallinen käyttäjälleen.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.