Eva jalallinen kukkaruukku

80,00

Verkkokauppa:

Tämän hetken saatavuuden ja hinnan näet klikkaamalla verkkokauppaan.

Kuvaus

Bjørn Wiinbladin Eva-kukkaruukku tarjoaa mitä hurmaavimmat puitteet vehreälle viherkasville tai runsaalle asetelmalle, ja ilmeikäs ruukku lumoaa luonnollisesti myös aivan sellaisenaan. Kiiltäväksi lasitetusta posliinista valmistettu jalalallinen Eva-ruukku on takuuvarma hymyn nostattaja ja sisustuksen sulostuttaja, ja se sopii mitä mainioimmin myös lahjaksi.

Taianomaisesta tyylistään ja taidokkaista ornamenteistaan tunnettu tanskalaistaiteilija Bjørn Wiinblad loi uransa aikana monia ihastuttavia naishahmoja, ja niistä kenties tunnetuin on Eva. Eva-kokoelman esineet ilmentävät täydellisesti Wiinbladin vallatonta elämäniloa ja koristeellisen kauneuden tajua, ja niitä ne myös levittävät ympärilleen. Evan mantelisilmät, pystynenä, punaposket ja lempeä hymy ovat Bjørn Wiinbladin alkuperäistuotantoa, ja mekon koristeelliset kuviot perustuvat taiteilijan arkistosta peräisiin oleviin kuvituksiin.

*Sivustolla on poimintoja useiden verkkokauppojen valikoimista ja ostaminen tapahtuu näistä suoraan. Osa tuotteista on voinut poistua jo myynnistä, joten pahoittelemme mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla!