Eva Solo Green Tool minisilppuri

Finnish Design Shop

44,90

Verkkokauppaan

Klikkaamalla verkkokauppaan näet saatavuuden sekä toimitusajan*

 

Eva Solon Green Tool -sarjan minisilppurilla hienonnat vihannekset nopeasti ja helposti. Erityisen hyvin silppuri sopii esimerkiksi sipulin hienontamiseen, sillä silppurin suljetun rakenteen ansiosta tehtävä onnistuu ilman kyyneliä. Silppurin terä pyörii vetämällä kannessa olevaa narua, ja sen tilalla voi käyttää myös mukana tulevaa vatkainosaa kermavaahdon tai valkuaisten vatkaamiseen. Minisilppuri onkin erinomainen monitoimiväline vaikkapa sähköttömän kesämökin keittiöön.

Green Tool -sarjallaan Eva Solo kannustaa jokaista lisäämään kasvisten määrää ruokavaliossaan – tuotteet on kehitetty erityisesti kasvisten ja hedelmien käsittelyyn. Selkeälinjaiset, ergonomisesti muotoillut tuotteet sopivat kasvipohjaisen kokkailun ohella tietenkin myös muuhun ruoanlaittoon ja löytävät paikkansa sekasyöjienkin keittiöissä.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.