Fabula vahakangasliina 140×250 cm

Vallila

49,00

Verkkokauppaan

Klikkaamalla verkkokauppaan näet saatavuuden sekä toimitusajan*

Fabula-vahakangasliina tuo mieleen kansansadut ja metsän juhlat. Tämä piirretty kuvitusmainen lastenkuosi on täynnä kukkien tanssia ja uteliaita eläimiä. Tiesitkö, että latinan sana fabula viittaakin kansantarinoihin? Suunniteltu Suomessa, valmistettu perheomisteisella auditoidulla tehtaalla Turkissa.

TUOTETIEDOT: Vallilan vahakangasliina on valmiiksi leikattu 140 cm leveä ja 250 cm pitkä vahakangaspala, jonka reunat ovat viimeistelemättömät. Vahaliina soveltuu sellaisenaan käytettäväksi pöytäliinana ja sitä on helppo lyhentää sopivaan mittaan leikkaamalla. Kangas ei vaadi reunojen viimeistelyä ompelemalla, sillä leikkausjälki ei lähde itsestään purkautumaan tai rispaantumaan. Suurikokoinen pala mahdollistaa käytön myös erilaisiin ompelutöihin. Vahakangaspalan materiaali on 100 % puuvillaa ja siinä on akryylipinnoite.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.