Finlayson Lämmin puolikorkea tyyny Valkoinen

39,95

Tuotetunnus (SKU): 39507246153803 Osasto: Avainsana tuotteelle

Tyynyn valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Lämmin -puolikorkea tyyny sopii sinulle, mikäli nukut mieluiten kyljelläsi tai selällään ja vaihdat usein asentoa nukkuessasi. Joustava tyyny tukee silloin parhaiten kaularangan eli niskan neutraaliasentoa. Lämmin-sarjan tyyny tuntuu mukavan lämpimältä koko yön, olematta kuitenkaan hiostava. Kuohkeutensa säilyttävän tyynyn salaisuus piileekin innovatiivisessa täytemateriaalissa sekä laadukkaassa päällisessä, vastuullisuudesta tinkimättä.Tyynyn täytteenä on untuvankaltaista, ilmavaa ja lämpöä tasaavaa Suprelle Blue® -kuitua. Se hengittää, on hiostamatonta ja pitää muhkean kuohkeutensa pitkään. 100 % kierrätetyn polyesterikuidun raaka-aineena käytetään Plastic Bankin Indonesian rannoilta keräämää muovia. Plastik Bank on yksi tärkeimmistä kansainvälisistä organisaatioista, joka kerää muovia rannoilta kierrätettäviksi raaka-aineiksi työllistäen samalla paikallisia ihmisiä. Täytteen raaka-aine on GRS-sertifioitua eli jäljitettävää ja tutkitusti turvallista materiaalia.
Tyynyn päällinen on 100 % GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa. Sen viljelyssä hyödynnetään tehokkaammin sadevettä ja viljelyssä käytetyt lannoitteet ja torjunta-aineet ovat luonnonmukaisia. Mikä parasta, luomupuuvilla on helposti jäljitettävää ja tunnemme sen koko toimitusketjun.
Tuotteella on STANDARD 100 by OEKO-TEX® -merkki, joka takaa, että tuote ei sisällä haitallisia kemikaaleja ja on turvallinen käyttäjälleen. Tuote on myös allergiaystävällinen, sillä sen voi huoletta konepestä 60 asteessa.

*Osa tuotteista voi olla väliaikaisesti tai kokonaan loppu verkkokaupasta, myöskin mahdolliset hinnan muutokset eivät päivity sivustollemme täysin reaaliajassa. Klikkaamalla kauppaan näet tarkemmat kuvat, saatavuuden verkkokaupassa ja tämän hetken hinnan.