Fiskars All Steel kasari

Finnish Design Shop

73,90

Verkkokauppaan >>

Osasto:

Fiskarsin All Steel -kasarissa kohtaavat käytännöllisyys, kestävyys ja hienostunut arjen luksus. Puolentoista litran kasari on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, ja siinä on kaikille liesille sopiva, pinnoittamaton kolmikerrospohja, joka kuumenee tehokkaasti ja tasaisesti. Kattilan sisäpinnassa on kätevä mitta-asteikko ja kannessa höyryaukko. Muiden All Steel -tuotteiden tapaan kasari on täysin muoviton ja se kestää lämpöä 270 asteeseen asti. Kasarin voi huoletta pestä astianpesukoneessa.

Vuonna 2022 Fiskars päivitti All Steel -sarjaa pienentääkseen tuotteiden hiilijalanjälkeä. Uudistetut pannut ja kattilat on valmistettu vähintään 90-prosenttisesti kierrätetystä teräksestä, ja niiden ulkopinta on harjattu. Uudet All Steel -keitto- ja paistoastiat myös toimitetaan muovittomissa, uudelleenkäytettävistä materiaaleista valmistetuissa pakkauksissa, jotka ovat täysin kierrätettävissä. Kaikki sarjan tuotteet valmistetaan Suomessa.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.