Fitbit Versa – älykello

Ellos

199,00

Osta tästä >>

Kuvaus

Fitbit Versa – älykello on mukanasi vuorokauden ympäri ja seuraa elämäsi kaikkia osa-alueita. Kevyellä ja vesitiiviillä älykellolla saavutat helposti terveys- ja treenitavoitteesi näytössä näkyvien informatiivisten tietojen, henkilökohtaisten kuntoiluvinkkien, harjoitusten ja monien muiden toimintojen ansiosta. Fitbit tuo sujuvuutta päivään ilmoituksilla, pikavastauksilla, sovelluksilla ja musiikilla. Akunkesto yli neljä päivää. Voit muokata älykelloa tyylisi mukaan uusilla tarvikkeilla ja kellotauluilla.

Harjoitusohjelmat näytöllä
Näet sinulle räätälöidyt harjoitusohjelmat suoraan näytöltä. Ne opastavat sinua harjoittelussa ja mukautuvat palautteesi perusteella.

GPS-seuranta
Aktivoi Fitbit Versan GPS-toiminto, jotta voit seurata juoksu- ja kävelylenkkiesi vauhdin ja kuljetun matkan sekä nähdä sen kartalla Fitbit-sovelluksessa.

Musiikkielämys
Fitbit Versan avulla otat lempimusiikkisi mukaan kaikkialle. Kellon muistiin voi tallentaa yli 300 kappaletta Deezer-palvelun kautta. Edellyttää tilausta.

Bluetooth-kuulokkeet
Yhdistä Fitbit Versa langattomiin Bluetooth-kuulokkeisiin, kuten Fitbit Flyer, ja voit nauttia laadukkaista musiikki- ja treenielämyksistä täysin johdottomasti.

Sovellukset
Fitbit Versa tuo kaikki lempisovelluksesi mm. harjoitteluun, talouden hallintaan, verkkotoimintaan tai urheiluun liittyen ulottuvillesi. Saat käyttöösi myös kolmansien osapuolten sovellukset sekä Fitbit Labsin kokeelliset sovellukset.

Ilmoitukset
Älykello ilmoittaa puhelimeen saapuvista puheluista, kalenteri-ilmoituksista, tekstiviesteistä ja pikavastauksista sekä suosikkisovellusten kuten Gmailin ja Facebookin päivityksistä. Toimii tietyillä yksiköillä matkapuhelimesi läheisyydessä.

Yli neljän päivän akunkesto
Vuorokaudessa on 24 tuntia. Niin myös älykellossasi. Yli neljän päivän akunkeston ansiosta Fitbit Versa tarkkailee aamujasi, öitäsi ja kaikkea siitä väliltä. (Vaihtelee älykellon käytön ja muiden tekijöiden mukaan)

Jatkuva PurePulse-sykemittaus
PurePulse-toiminto mittaa sykettäsi jatkuvasti, jotta voit seurata tarkemmin kalorien kulutusta, optimoida harjoitteluasi, seurata leposykkeen kehittymistä sekä seurata kuntoasi.

Harjoitukset + SmartTrack
Valitse yli 15 harjoituksesta ja saa reaaliaikaista tietoa harjoittelustasi, tai käytä SmartTrack-ominaisuutta, joka tunnistaa ja rekisteröi harjoituksesi automaattisesti.

Rekisteröi aktiviteetit vuorokauden ympäri
Fitbit Versa mittaa aktiivisuuttasi, kuten askeleita, etäisyyttä, kerroksia, aktiivisia minuutteja sekä kalorinkulutusta koko ajan. Näet, miten joka hetki päivästäsi vaikuttaa terveystavoitteisiisi.