Fritz Hansen Clam riippuvalaisin

Finnish Design Shop

946,00

Verkkokauppaan

Klikkaamalla verkkokauppaan näet saatavuuden sekä toimitusajan*

Osasto:

Fritz Hansenin Clam-riippuvalaisimen muoto on muotoilustudio Ahm & Lundin tulkinta simpukasta, joka kätkee sisäänsä helmen – joskin helmen virkaa toimittaa tässä tapauksessa valonlähde. Valaisin on tuttu vuoden 2019 Danmarks næste klassiker -televisio-ohjelmasta: se valittiin valaisinkategorian voittajaksi jaksossa, jossa ohjelmaan osallistuvien muotoilijoiden tehtävänä oli suunnitella nimenomaan ruokapöydän ylle sopiva riippuvalaisin.

Fritz Hansenin mallistoon kuuluvan Clam-valaisimen opaalilasinen, kaksiosainen kupu suodattaa valon miellyttävän pehmeäksi ja antaa valaisimelle ajattoman, elegantin ilmeen, jota täydentävät lempeästi hohtavat messinkiset yksityiskohdat. Messinkikoristeilla on myös käytännön funktio, sillä valaisimen alaosaan sijoitetun ruuvin avulla kuvun voi myös avata ja näin paljastaa sen sisällä piilevän valonlähteen eli helmen. Clam-riippuvalaisinta voikin käyttää myös kupu auki, jolloin valaisin luo ruokapöytään valokeilan häikäisemättä kuitenkaan ruokailijoita pöydän ääressä.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.