Green Tool hampurilaismuotti

Finnish Design Shop

29,90

Verkkokauppaan >>

Eva Solon Green Tool -hampurilaismuotilla tasakokoisten pihvien muotoilu sujuu leikiten, olipa kyseessä kasvispihvi vegeburgeriin, jauhelihapihvi juustohampurilaiseen tai vaikka perunaruokien klassikko, röstiperunat. Pihvipuristin on helppokäyttöinen: pihviaines asetetaan metallimuotin keskelle ja painetaan kahvaosalla litteäksi – lopputuloksena on aina täydellisen pyöreä pihvi. Pihvimuotti on konepestävä.

Hampurilaispihvimuotti ja muut Green Tool -keittiövälineet on valmistettu innovatiivisesta kasvikuitukomposiitista, jossa 50 % muovista on korvattu uusiutuvalla vehnäkuidulla, jota saadaan vehnän oljesta. Kyseessä on hukkamateriaali, joka tavallisesti päätyisi poltettavaksi – biomuovissa kuitu saadaan hyötykäyttöön, ja samalla vähennetään oljen polttamisesta syntyviä hiilidioksidipäästöjä.

Green Tool -sarjallaan Eva Solo kannustaa jokaista lisäämään kasvisten määrää ruokavaliossaan. Tuotteet on kehitetty erityisesti kasvisten ja hedelmien käsittelyyn, ja esimerkiksi Green Tool -veitsien terät on optimoitu nimenomaan kasviksille ja hedelmille. Selkeälinjaiset, ergonomisesti muotoillut tuotteet sopivat kasvipohjaisen kokkailun ohella tietenkin myös muuhun ruoanlaittoon ja löytävät paikkansa sekasyöjienkin keittiöissä.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.