GUBI Basket 3-istuttava sohva

Finnish Design Shop

6 499,00

Verkkokauppaan >>

Osasto:

GUBIn Basket-sohva on osa Joe Colombon suunnittelemaa valloittavaa huonekalukokoelmaa, jossa pääosassa on rottinki. Basket on sekoitus teollista tekemistä ja äärimmäisen tarkkaa käsityötaitoa: tuolin pyöreän modernistiset, jopa futuristiset muodot kohtaavat ikivanhat tekniikat. Sarjan nimi onkin kunnianosoitus rottinkikorien klassiselle käsikudontamenetelmälle.

Colombo suunnitteli rottinkimalliston alun perin jo 1960-luvulla, ja GUBI on uudelleenjulkaissut tyylikkään sarjan muutamin pienin muutoksin, pysytellen uskollisena alkuperäisdesignille. Kolmenistuttavan Basket-sohvan mittasuhteet on päivitetty vastaamaan nykypäivän ergonomisia tarpeita, ja sohvan alkuperäinen lasikuituinen sisäkuori on vaihdettu ympäristöystävällisempään hiiliteräkseen, joka tekee sohvasta vakaan ja kestävän. Vahva teräsrunko on päällystetty rottingilla, joka on valmistettu huolellisesti käsin toistensa ylle lomitetuista kaistaleista. Kokonaisuuden kruunaavat istuimen ja selkänojan pyöreät ja syleilevän mukavat tyynyt, joiden halaukseen on ihana upota.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.