GUBI Seine pöytävalaisin

449,00

Verkkokauppa:

Kuvaus

GUBIn Seine-pöytävalaisin johdattaa ajatukset Pariisin jokirantamaisemiin. Space Copenhagenin suunnitteleman Seine-valaisimen aaltoileva lasikupu on saanut muotonsa virtaavan veden ja valon leikistä. Muottiinpuhaltamalla valmistetussa, neliapilan muotoisessa lasivarjostimessa on läpikuultava, savunharmaa pinta, jonka läpi valaisimen sisempi rakenne näkyy pehmeästi. Valaisimen runko on tummaa antiikkimessinkiä, ja himmennettävää valonlähdettä ympäröi pienempi, pyöreä lasikupu.

Seine-pöytävalaisin ihastuttaa vaikkapa yöpöydän, seinähyllyn tai sohvapöydän valaisimena, ja siron muotokielensä ansiosta se toimii hyvin myös useamman valaisimen ryhmissä. Seine-valaisin luo tilaan pehmeää valoa ja runollista, unenomaista tunnelmaa, jossa kohtaavat vintagevaikutteet ja moderni pohjoismainen design.

*Sivustolla on poimintoja useiden verkkokauppojen valikoimista ja ostaminen tapahtuu näistä suoraan. Osa tuotteista on voinut poistua jo myynnistä, joten pahoittelemme mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla!