HAY Crate Low pöytä

255,00

Verkkokauppa:

Kuvaus

Crate Low -pöytä on osa HAYn puisten ulkokalusteiden kokoelmaa. Neliskanttinen sivupöytä saa luonteensa puhtaista ja tasapainotetuista linjoistaan, jotka antavat matalalle Crate-pöydälle tyylikkään arkkitehtonisen ja jykevän ulkoasun. Pöytä sopii mainiosti yhteen HAYn mäntypuisten Crate-tuolien kanssa, mutta varastaa huomion myös muiden terassikalusteiden kumppanina tai vaikkapa yksinäänkin!

Crate-pöytä mukailee alkuperäistä, hollantilaisen arkkitehti ja muotoilija Gerrit Thomas Rietveldin suunnittelemaa sivupöytää vuodelta 1934. Tuolloin sivupöytä valmistettiin ylijääneistä puisista kuljetuslaatikoista, mutta Rietveld Originalsin ja HAYn uudelleentulkinnassa materiaalina toimii lakattu mänty. Säänkestävällä pintakäsittelyllä viimeistelty Crate Low -apupöytä sopii mainiosti ulos terassille, parvekkeelle tai puutarhaan, mutta ilahduttaa myös sisätiloissa, sekä yksityiskodeissa että julkisissa tiloissa.

*Sivustolla on poimintoja useiden verkkokauppojen valikoimista ja ostaminen tapahtuu näistä suoraan. Osa tuotteista on voinut poistua jo myynnistä, joten pahoittelemme mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla!