HAY Crate tuoli

302,00

Verkkokauppa:

Kuvaus

Crate-tuoli on osa HAYn puisten ulkokalusteiden kokoelmaa. Jykevä puutarhatuoli saa luonteensa puhtaista ja tasapainotetuista linjoistaan. Syvä istuin ja lievästi kallistettu selkänoja takaavat rennon ilmeen sekä äärimmäisen istuinmukavuuden, jota voi lisätä entisestään erikseen saatavilla olevien istuintyynyjen avulla.

Crate-terassituoli mukailee alkuperäistä, hollantilaisen arkkitehti ja muotoilija Gerrit Thomas Rietveldin suunnittelemaa tuolia vuodelta 1934. Tuolloin tuoli valmistettiin ylijääneistä puisista kuljetuslaatikoista, mutta Rietveld Originalsin ja HAYn uudelleentulkinnassa materiaalina toimii lakattu mänty. Säänkestävällä pintakäsittelyllä viimeistelty Crate-tuoli sopiikin mainiosti ulos terassille tai puutarhaan, mutta ilahduttaa myös sisätiloissa, niin yksityiskodeissa kuin julkisissa tiloissakin.

*Sivustolla on poimintoja useiden verkkokauppojen valikoimista ja ostaminen tapahtuu näistä suoraan. Osa tuotteista on voinut poistua jo myynnistä, joten pahoittelemme mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla!