HAY Sobremesa lautanen, 2 kpl

Finnish Design Shop

55,00

Verkkokauppaan >>

Osasto:

HAYn Sobremesa-lautanen on egyptiläissyntyisen kokin ja taiteilijan, Laila Goharin, suunnittelema hyväntuulinen ja houkutteleva astia, joka on omiaan tekemään ruoanlaitosta ja aterioinnista elämyksellisempää. Kauniit, käsin maalatusta kivitavarasta valmistetut lautaset sopivat niin arkiseen kattaukseen kuin juhlapöytäänkin, ja ne yhdistyvät helposti myös muiden astiasarjojen kanssa.

Kahden kappaleen pakkauksissa myytävät Sobremesa-lautaset toimivat mainiosti myös sisustusesineinä pitäessään taukoa kattauksen keskipisteenä olemisesta – monikäyttöinen lautanen pitää kodin pienet esineet tallessa tyylillä.

Laila Goharin ja HAYn yhteistyöstä syntynyt Sobremesa-kokoelma on aistien juhlaa. Iloisen värikkäät ja muotokieleltään ystävälliset esineet kutsuvat tekemään ateriasta kokonaisvaltaisen, omannäköisen kokemuksen. Ateria näyttäytyy Goharille tarinana, johon liittyy paljon muutakin kuin itse syöminen: raaka-aineiden valitseminen, ruoan valmistaminen, pöydän kattaminen, ystävien tai perheen kanssa ateriasta nauttiminen ja viimein, Sobremesa, espanjalaiseen kulttuuriin kytkeytyvä hetki, jossa viipyillään pöydän ääressä nauttimassa tunnelmasta ja elämästä.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.