Hento lumisade Muumit muki

Shopping4net.fi

20,89

Ilmainen toimitus!

Osta tästä >>

Kuvaus

Hento lumisade on talven 2018-2019 sesonkimuki, ja se on saatavilla rajoitetun ajan lokakuusta vuoden 2019 helmikuun loppuun saakka.

Hento lumisade -tuoteperheen kuvitus pohjautuu Tove Janssonin rakastettuun Taikatalvi -kirjaan vuodelta 1957. Siinä Muumipeikko herää kesken talviunien ja tutustuu lumen peittämään Muumilaaksoon aluksi varoen. Talviastiastoon on vangittu hetki, jolloin Muumipeikko hurmioituu ja oppii pitämään talvesta.

Tarinassa Muumipeikko tuntee itsensä hyvin hämmentyneeksi, kun hiutale toisensa jälkeen laskeutuu hänen lämpimälle kuonolleen ja sulaa siihen. Hän pyydystää hiutaleita käpälillään ja ihailee niitä hetken.

Muumipeikko on vaeltanut meren rantaan ja kulkee siellä pitkään. Niin kauan, että hän tuntee mielensä kevyeksi. Lopulta hän aivan riemastuu ja alkaa viheltää. Hän potkii jääkalikkaa edellään pitkin rantaa ja kurkistaa ylöspäin: hän näkee lumihiutaleiden leijuvan kasvojaan kohti. Niitä tulee yhä enemmän, pehmeinä ja kevyinä kuin untuvat. Ilma on muuttunut leudommaksi eikä lumihiutaleiden keskeltä näe enää ympärilleen. Muumipeikko hurmioituu ja heittäytyy kinokseen. Hänet on vallannut hento lumisade.