Iittala Vuosikuutio 2022

Iittala

789,00

Verkkokauppaan

Klikkaamalla verkkokauppaan näet saatavuuden sekä toimitusajan*

 

Osastot: ,

Oiva Toikan arvostettuja vuosikuutioita on valmistettu jo vuodesta 1977. Ne ilmentävät Toikan ehtymätöntä luovuutta ja tuovat esille Iittalan lasimestarien taidokkuuden. Vuoden 2022 vuosikuutiossa kuviointi saadaan aikaiseksi filigraanitekniikalla. Jokainen kuutio on yksilöllinen ja valmistetaan käsityönä Iittalan lasitehtaalla. Numeroitu suljettu sarja saatavilla vuoden 2022 loppuun saakka.

Vuosikuutio on täydellinen esimerkki Iittalan lasitehtaan väriosaamisesta ja lasinpuhaltajien käsityötaidosta. Vuodesta 1977 lähtien professori Oiva Toikka (1931-2019) suunnitteli uuden kuution vuosittain. Vuosikuution valmistuksessa käytetään paperipainotekniikkaa, jotta kirkkaan lasimassan sisälle pystytään luomaan herkkiä mikroskooppisia maailmoita. Iittalan vuosituotteet kuutio, lintu ja muna ovat väreiltään ja hengeltään samankaltaisia.  Vuosikuutiota valmistetaan numeroitu 2000 kappaleen sarja.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.