Jenna Vaaput Special vaappulajitelma 5 kpl/pkt

Happy Angler

75,00

Verkkokauppaan >>

ätä upeaa viiden erikoisvärisen Jenna Vaapun lajitelmaa on valmistettu vain rajoitettu 50 kpl erä ja löydät sen vain meiltä. Värit on valinnut ja toteuttanut Jenna Vaappujen isä, tunnettu vetouistelija ja vaappuguru Joonas Niskanen. Poimi omasi ostoskoriin ja nauti kotimaisesta huippulaatuisesta käsityöstä maan parhailla kalavesillä! Jenna-vaaput ovat erittäin laadukkaita, koeuitettuja ja viritettyjä. Ne on valmistettu suomalaisella ammattitaidolla, käsityönä Kanta-Hämeen sydämessä Tammelan kunnassa. Jenna Vaaput on harjautuneiden kilpakalastajien pitkäjänteisen , monivaiheisen testauksen, kehityksen ja koekalastuksen mestariteos.

Jenna Vaaput M130 on satulalevyllinen 130 mm pitkä kuhavaappu, joka soveltuu erinomaisesti myös hauen ja ison ahvenen kalastukseen. Perussäädöillä vieheen potku on maltillinen, kylkeä kääntävä ja suorastaan vastustamaton järven petokaloille. Suositeltu vetonopeusalue on 3,0 – 3,8 km/h. Viehe sukeltaa suositetulla nopeudella ja 30 metrin siiman vapautuspituudella noin 2,5 metrin syvyyteen. Siiman vapautuspituutta lyhentämällä voidaan madaltaa uintisyvyyttä, jolloin päästään kalastamaan matalammassakin vedessä. Laadukkaat koukut, BKK Black Nickel koko 6.

Jenna Vaaput M140S on syvälle sukeltava kielilevyllinen 140 mm pitkä kuha- ja haukivaappu, satunnaisesti kalastajan yllättää vieheeseen tarrannut iso ahven. Vieheen uinti on suoraviivainen pehmeästi ”hakkaava.” Suoraviivaisella uinnilla saadaan mahdollistettua suuremmat vetonopeudet, joka on suorastaan kryptoniittia järven kuhille sekä hauille. Suositeltu vetonopeusalue on 2,0 – 6,0 km/h. Viehe sukeltaa 4-5km/h nopeudella ja 30 metrin siiman pituudella noin 3,5 metrin syvyyteen. Siiman vapautuspituutta lyhentämällä voidaan säätää uintisyvyyttä, jolloin päästään kalastamaan matalassakin vedessä. Laadukkaat koukut, BKK Black Nickel koko 4.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.