Kuusamo Vuosiuistin 2023 Suomu lusikkauistin

Loistava lahjaidea jokaiselle kalastajalle! Upea keräilykohde vitriiniin tai toki myöskin käyttöön. Valmistettu totta kai Suomessa!

21,99

Verkkokauppa:

Tämän hetken saatavuuden ja hinnan näet klikkaamalla verkkokauppaan.

Kuvaus

Vuoden 2023 Vuosiuistin Suomu on suunniteltu erityisesti lohikaloille. Vieheen erikoinen pintakuviointi saa aikaan houkuttelevan heijastuksen ja erikoiset värit saavat kalat iskemään entistä halukkaammin. Aidolla 24 karaatin kullalla päällystetyissä Suomu Vuosiuistimissa on kolme eri kalastavaa kokoa.

Loistava lahjaidea jokaiselle kalastajalle! Upea keräilykohde vitriiniin tai toki myöskin käyttöön. Valmistettu totta kai Suomessa!

Koska kalastus on toimintaa, joka tapahtuu luonnossa, tapahtuu myös luonnolle jotakin kalastuksen seurauksena. Kuusamon Uistimen mielestä kalastus on todella arvokas ja kannatettava harrastus. Sen vaikutukset kalastajiin ja mikseipä kansantalouteenkin ovat merkittävät. Samalla, kun kalastus on merkittävä ja tärkeä harrastus, on sen oltava myös vastuullista ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaista. Kuusamon Uistin on kehittänyt valmistusprosessinsa sellaiseksi, että vaikka siinä käsitellään paljon sinänsä vaarallisia aineita, ympäristöön niitä ei pääse lainkaan. Kaikki prosessissa syntyvät jäämät otetaan talteen ja toimitetaan käsiteltäväksi asianmukaisiin paikkoihin. Valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ja materiaalit ovat myös sellaisia, ettei Kuusamon Uistimen valmiista vieheistä irtoa ympäristöön mitään haitallista.

*Sivustolla on poimintoja useiden verkkokauppojen valikoimista ja ostaminen tapahtuu näistä suoraan. Osa tuotteista on voinut poistua jo myynnistä, joten pahoittelemme mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla!