Lapuan Kankurit Usva pöytäliina, 150 x 260 cm, pellava

Finnish Design Shop

139,00

Verkkokauppaan >>

Lapuan Kankureiden Usva-pöytäliina on valmistettu pestystä eurooppalaisesta pellavasta, joka on materiaalina huoleton ja äärimmäisen helppohoitoinen. Pestyn pellavan ilme saakin olla rento, joten pöytäliinaa ei välttämättä ole tarpeen silittää – pienet rypyt kuuluvat asiaan. Mikäli kuitenkin pidät skarpimmasta tyylistä, voi pöytäliinan silittää pellavan säädöillä. Värjäämättömälle pellavalle ominaisesti pöytäliina vaalenee ja pehmenee pesujen myötä.

Pellavaliinaa koristaa klassinen ja minimalistinen raitakuvio, jonka on suunnitellut Anu Leinonen. Suuren kokonsa, konepestävän materiaalinsa ja vähäeleisen kuvionsa ansiosta Usva-pöytäliina on erittäin monikäyttöinen: kattausten ohella se palvelee myös esimerkiksi kevyenä peittona päiväunilla, istuma-alustana uimarannalla tai vaikkapa kodikasta tunnelmaa tuovina verhoina. Raidallinen pellavaliina on kudottu Lapuan Kankureiden omalla kutomolla Pohjanmaalla.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.