LG 50UK6300PLB 50″ 4K UHD Smart-TV

Hobby Hall

749,00

Osta tästä >>

Osasto:

Kuvaus

LG 50UK6300 on 4K Ultra HD -resoluutioinen älytelevisio, jonka VA-paneeli tarjoaa upean värimaailman myös sivummalta katsottuna. 50-tuumaisessa TV:ssä on teräväpiirtolähetyksiä vastaanottavat digivirittimet: DVB-T2, DVB-S2 ja DVB-C HD ja CI+-liitäntä maksu-tv-kortteja varten.
Ultra HD -resoluutioinen TV näyttää huikean määrän yksityiskohtia ja skaalaa myös heikompilaatuisen kuvan näyttämään paremmalta suurella ruudulla. Neliydinprosessori vähentää häiritsevää kohinaa ja televisio tukee sekä HDR10 että HLG -muotoja.
LG webOS 4.0 -käyttöjärjestelmä on selkeä ja helppo opetella käyttämään. Voit helposti jakaa sisältöä puhelimestasi TV:lle ja ohjata televisiota myös puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta. Erikseen ostettavan Magic Remote -kaukosäätimen avulla TV:n käyttäminen helpottuu entisestään.
Sisäänrakennetun WiFi-yhteyden avulla liität television helposti kotiverkkoon. LG:n sovellusvalikoimasta löydät runsaasti sisältöä aina suosituimmista suoratoistopalveluista peleihin ja musiikkisovelluksiin. Sovelluksina mm: Areena, Katsomo, Ruutu, Viaplay, Watson, Amazon Prime, YouTube (4K) ja Netflix (4K) Voit myös toistaa mediatiedostot näppärästi USB-liitännän kautta, tai tallentaa suosikkiohjelmasi ulkoiselle kovalevylle.