Lumoava x Moomin, Seikkailu riipus

79,00

Verkkokauppa:

Tämän hetken saatavuuden ja hinnan näet klikkaamalla verkkokauppaan.

Kuvaus

Lumoava x Moomin -malliston Seikkailu-kaulakorussa on veikeä ja vauhdikas Pikku Myy -aihe. Kaulakoru on hopeaa. Riipuksen koko on 17 x 19 mm ja ketju on säädettävissä ja saatavissa kahdessa koossa 36/40cm ja 45/50cm. Näin riipus sopii perheen pienimmistä isommille Muumi-faneille. Kaikki Muumi-korut toimitetaan kauniissa Lumoava x Moomin -lahjarasiassa.

Lumoavan Muumi-korut ovat Tove Janssonin alkuperäiskuvitusten innoittamia. Koruihin on ikuistettu rakastettuja Muumihahmoja ja tunteikkaita Muumi-hetkiä. Muumi-korujen hopea on 93 prosenttisesti kierrätettyä. Näin kierrätetty jalometalli saa koruissa uuden muodon ja elämän samoin kuin Tove Janssonin alkuperäiskuvitukset muuttuvat todeksi kultaseppiemme käsissä. Lumoavan Muumi-korut valmistetaan Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa.

*Sivustolla on poimintoja useiden verkkokauppojen valikoimista ja ostaminen tapahtuu näistä suoraan. Osa tuotteista on voinut poistua jo myynnistä, joten pahoittelemme mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla!