Lyngbyvaasi Lasi Copenhagen

Shopping4net

48,99

Verkkokauppaan >>

Osasto:

Puhtain ja pelkistetyin muodoin tunnistaa Lyngby-vaasin yhdeksi Lyngby posliinin tunnetuimmiksi tuotteiksi. Vaasi lanseerattiin vuonna 1936, mutta vasta vuodesta 1950 lähtien tuli vaasista suosittu.
Vaasit sopivat erinomaisesti kaikenkokoisille kimpuille, riippuen minkäkokoisen vaasin valitset. Vaasi toimii myös sellaisenaan veistoksena tai säilytysastiana erilaisille keittiötarvikkeille tai kirjoituspöydän tavaroille. Lyngby-vaasi on kaunis todiste uudesta toiminnallisesta aallosta, jossa aito käsityö yhdistää modernin tekniikan ja erilaisen muotoilun. Uutuus aivan omaa kaliberiansa.
Lyngby-vaasia on saatavana eri kokoisena ja myös lattiavaasina, kooltaan 38 cm. Vaasia on saatavana posliinisena ja lasisena, samoin eri värisinä. Muista, että Lyngby-vaasin pohjassa on tunnettu, käsinpainettu monogrammi Danmark-Lyngby. Investoidessasi muotoiluikoniin säilyy se sukupolvilta toisille.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.