Magniberg Pure Poplin pussilakana

136,00

Finnish Design Shop

Saatavana useissa väreissä!

Verkkokauppaan

Klikkaamalla verkkokauppaan näet tämän hetken saatavuuden ja hinnan. *

Osasto:

Magnibergin Pure Poplin -pussilakana ihastuttaa pelkistetyllä tyylillään ja ylellisen rapealla tunnullaan, joka tuo mieleen luksushotellien lakanat. Materiaalina on käytetty hienointa egyptiläistä puuvillaa, jota pidetään arvossa pitkien, lujien ja pehmeiden kuitujensa vuoksi. Tiheästi kudotun kankaan lankaluku on 300, joten se on samaan aikaan äärimmäisen kestävää ja suloisen sileää. Kangas on viimeistelty merserointikäsittelyllä, joka antaa sille silkkisen hohdon ja intensiivisen värin sekä suojaa repeytymiseltä. Pure-kokoelman petivaatteet on suunniteltu mahdollisimman monikäyttöisiksi ja minimalistisiksi, joten näistä lakanoista et löydä kuoseja, koristeita tai tarpeettomia ompeleita.

Pure-kokoelman vuodevaatteita on helppo yhdistellä sekä keskenään että muiden Magniberg-lakanoiden kanssa. Muotimaailmasta ammentava ruotsalaisbrändi tahtookin rohkaista sekoittamaan eri värejä ja materiaaleja juuri omaan tyyliisi sopivalla tavalla. Magniberg valitsee tuotteidensa valmistajat huolella: tämä Öko-Tex-sertifioitu kangas on kudottu Portugalissa, jossa on pitkät perinteen kodintekstiileiden valmistuksessa.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.