MENU Collector 3 kattokruunu

Finnish Design Shop

1 499,00

Verkkokauppaan >>

Osasto:

Menun Collector 3 -kattokruunu tuo pehmeää valoa ja intiimiä tunnelmaa niin kotiin kuin julkisiin tiloihinkin. Ajattoman moderni riippuvalaisin koostuu yhteensä kuudesta kartiomaisesta alumiinivarjostimesta, jotka säteilevät valoa sekä ylös että alas, kuten myös varjostimen alaosassa olevien pienten reikien läpi kauniisti siivilöiden. Ylelliset messinkiyksityiskohdat kruunaavat Collector-valaisimen herkän ilmeen ja tuovat ajan myötä patinoituessaan vain lisää eleganssia tyylikkään kattokruunun ulkoasuun.

Ruotsalainen Alf Svensson suunnitteli Collector-valaisimen alun perin 1950-luvulla, ja nyt Menu on tuonut sen valikoimiinsa kaikkien designin ystävien iloksi. Valaisimen nimi Collector, keräilijä, onkin viittaus Svenssonin töiden merkitykseen ja pysyvyyteen.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.