MENU Hashira ladattava pöytävalaisin

Finnish Design Shop

180,00

Verkkokauppaan >>

Menun ladattava Hashira-valaisin on kannettava versio Norm Architects -muotoilijaduon luomasta kevyen kauniista pöytävalaisimesta. Kasper Rønnin ja Jonas Bjerre-Poulsenin suunnittelema valaisin on modernin pelkistetty tulkinta perinteisestä japanilaisesta riisipaperilyhdystä. Valaisimen minimalistinen, pellavakankaasta valmistettu varjostin luo kiinnostavan ristiriidan: se antaa pöytävalaisimelle veistoksellisen, pylväsmäisen muodon yhdessä kankaan läpi kuultavien rakenteiden kanssa, mutta samalla se suodattaa valon taianomaisen pehmeäksi. Hashira-valaisimen elegantti, vähäeleinen ilme on omiaan niin yöpöydälle kuin olohuoneeseen – johdoton pöytävalaisin siirtyy helposti huoneesta toiseen, tuoden miellyttävän kotoisan hehkun sinne, missä ikinä lisävaloa kaipaatkin. Kolmiportainen himmennin mahdollistaa valon määrän säätämisen jokaiseen tilanteeseen ja tunnelmaan sopivaksi.

Hashira-pöytävalaisin ladataan pakkauksessa mukana tulevalla USB-kaapelilla, ja se sopii yhteen myös Menu Charging Board -latausaseman kanssa. Akun käyttöiän pidentämiseksi on suositeltavaa sammuttaa valaisin latauksen ajaksi ja irrottaa latausjohto aina valaisimen ollessa päällä.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.