Miska ja surku Kylpypyyhe

43,95

Verkkokauppa:

Kuvaus

Miska esiintyy kahdessa Muumi-tarinassa; Sarjakuvassa Kuvitteluleikki sekä romaanissa Vaarallinen juhannus. Surku puolestaan esiintyy vain sarjakuvassa.

Vainoharhainen ja huonon itsetunnon omaava Miska muuttaa koiransa Surkun kanssa Muumitaloon taloudenhoitajaksi, ja Muumit ottavat tehtäväkseen valaa heihin itseluottamusta. Niiskuneiti antaa Miskalle Hollywood-muodonmuutoksen, ja Muumimamma poistaa Surkulta kuonokopan. Miska uskaltautuu tapaamaan lapsena häntä pelottaneen isosiskon ja Surku löytää itselleen uuden ystävän.

Muumipyyhkeemme ovat nyt vastuullisempia kuin koskaan. Siirrymme käyttämään tuotteissa luomupuuvillaa ja samalla tuotteet saavat GOTS-sertifikaatin. Uudistus on myös tarinankerronnallisesti merkittävä, sillä tila muumihahmon ympärillä saa kuvituksen paremmin esiin ja dialogi pyyhkeiden välillä on saumaton. Nyt ne ikään kuin jatkavat

toistensa tarinaa. Suunnittelusta vastasi Liisa Suurla yhteistyössä Riina Heinosen ja koko Finlaysonin ateljeen väen kanssa. Uudistuksesta tulikin koko ateljeen sydämen asia.

*Sivustolla on poimintoja useiden verkkokauppojen valikoimista ja ostaminen tapahtuu näistä suoraan. Osa tuotteista on voinut poistua jo myynnistä, joten pahoittelemme mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla!