Muumi kulho, Lumikuutamo

Finnish Design Shop

24,90

Verkkokauppaan

Klikkaamalla verkkokauppaan näet saatavuuden sekä toimitusajan*

Arabian Lumikuutamo-muumikulho on talven 2021-2022 tunnelmallinen sesonkikulho, jonka aihe pohjautuu Tove Janssonin vuonna 1957 ilmestyneeseen Taikatalvi-kirjaan. Teoksessa Muumipeikko herää kesken talviunien kuun paistaessa suoraan hänen kasvoihinsa ja lähtee seikkailemaan lumiseen Muumilaaksoon. Lumikuutamo-kulhon kuvituksessa yhdistyy kaksi Janssonin piirrosta Taikatalvi-teoksesta: kirjan ensimmäinen kuvitus, viivapiirroksena toteutettu kuutamoyö, sekä Muumipeikko ystävineen katselemassa kohti horisonttia  uimahuoneesta löytyneeseen kylpytakkiin kääriytyneenä.

Arabian ensimmäiset Muumi-astiat ilmestyivät jo 1950-luvulla, mutta niiden laajempi tuotanto alkoi vuonna 1990. Muumi-astiat ovat Tove Slotten kuvittamia, ja niissä seikkailevat Tove Janssonin alkuperäispiirroksista poimitut hyväntuuliset hahmot. Arabian Muumi-sarjan sesonkituotteet ilmestyvät kahdesti vuodessa ja ovat myynnissä vain rajoitetun ajan.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.