Muumi lautanen, Kalassa

26,90

Verkkokauppa:

Tämän hetken saatavuuden ja hinnan näet klikkaamalla verkkokauppaan.

Kuvaus

Arabian Kalassa-muumilautanen on osa kesän 2022 sesonkiastiastoa, jonka kuviossa Muumiperheen jäsenet nauttivat yhdestä suosikkipuuhastaan, kalastamisesta. Lautasen kuvitus jatkaa aiempien vuosien sesonkiastioiden tarinaa kesää viettävästä Muumiperheestä, ja tällä kertaa se perustuu jopa kolmeen eri sarjakuvaan, joista on poimittu hahmoja tarinalliseksi kollaasiksi: ”Muumiperhe ja meri” vuodelta 1957, ”Muumipeikko merillä” vuodelta 1959 ja ”Muumipeikko ja kultainen häntä” vuodelta 1958.

Arabian Muumi-sarjan sesonkituotteet ilmestyvät kahdesti vuodessa ja ovat myynnissä vain rajoitetun ajan. Arabian ensimmäiset Muumi-astiat ilmestyivät jo 1950-luvulla, mutta niiden laajempi tuotanto alkoi vuonna 1990. Tove Slotten kuvittamissa astioissa seikkailevat Tove Janssonin alkuperäispiirroksista poimitut hyväntuuliset hahmot. Muumi-astioiden perusastiastona käytetään muotoilija Kaj Franckin suunnittelemaa, ajattoman käytännöllistä Teema-sarjaa.

*Sivustolla on poimintoja useiden verkkokauppojen valikoimista ja ostaminen tapahtuu näistä suoraan. Osa tuotteista on voinut poistua jo myynnistä, joten pahoittelemme mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla!