MyNolla Strip jatkojohto

99,00

Verkkokauppa:

Kuvaus

MyNolla Strip -jatkojohto edustaa arjen estetiikkaa parhaimmillaan: se on suunniteltu niin käytännöllisyyttä kuin muotojen ja materiaalien kauneutta silmällä pitäen. MyNolla x Teemu Järvi -kokoelman Ketunpoika-jatkojohtoa koristaa taiteilija Teemu Järven lumoava tulkinta uteliaasta nuoresta ketusta. Minimalistisessa jatkojohdossa on irrotettava, koivuviilulla päällystetty kansi, joka viimeistellään käsityönä. Puupinta on luonnonmateriaalille tyypillisesti elävä ja vaihteleva, ja se tuokin kokonaisuuteen lämpöä, jollaista jatkojohdoissa harvemmin näkee. MyNolla Strip on palkittu European Product Design Award 2021 -palkinnolla.

MyNolla Strip on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Jatkojohdossa on kolme lapsiturvallista, turvasuluilla varustettua sähköpistokepaikkaa, kätevä virtanappi valkoisella LED-valolla ja yhteensä kaksi metriä pitkä johto. Tuote on suunniteltu niin, että tarpeen mukaan se voidaan helposti purkaa osiin ja korjata tai kierrättää – joskaan itse sitä ei kannata lähteä korjaamaan, vaan luottaa ammattilaiseen. Jatkojohdon tuotepakkaus on täysin muoviton ja valmistettu kierrätyspahvista. Valmistaja on myös kompensoinut tuotteen hiilijalanjäljen.

*Sivustolla on poimintoja useiden verkkokauppojen valikoimista ja ostaminen tapahtuu näistä suoraan. Osa tuotteista on voinut poistua jo myynnistä, joten pahoittelemme mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla!