NORDFORM Jenkkisänky Fjärås kangas

1 304,00

Homeroom

Verkkokauppaan

Klikkaamalla verkkokauppaan näet tämän hetken saatavuuden ja hinnan. *

Osasto:

Fjärås, moderni ylellinen jenkkisänky kulutusta kestävää polyesterikangasta ja puolikiinteä kovuus kaksinkertaisen pussijousijärjestelmän ansiosta. Muhkea ja korkea sänky tuo makuuhuoneeseen ylellistä ilmettä, ja sen kolmikerroksinen rakenne takaa hyvät unet.
Sängyn pohja on massiivikuusta, ja sängyssä on pussijousijärjestelmä, joka tukee kehoa oikealla tavalla ja vähentää siihen kohdistuvaa kuormitusta.
Joustinpatjassa on pussijousitus ja 7 mukavuusvyöhykettä, jotka on mukautettu siten, että ne vähentävät kuormitusta parhaalla mahdollisella tavalla riippumatta siitä, nukutko mahallasi, selälläsi vai kyljelläsi.
Pikeerattu sijauspatja on valmistettu mikrokuituvanusta ja kylmävaahdosta, mikä tekee siitä erittäin myötäilevän.
Kaiken kaikkiaan sänky on valmistettu siten, että se antaa mahdollisimman hyvän nukkumismukavuuden sekä yhtenäisen vaikutelman muotoilunsa ansiosta. Samppanjajalat hopeanväristä alumiinia. Helppo koota. Takuu: 10 vuotta.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.