Normann Copenhagen Coil riippuvalaisin

Finnish Design Shop

470,00

Verkkokauppaan >>

Osasto:

Normann Copenhagenin Coil-riippuvalaisin kääntää katseet äärimmäisen kevyellä mutta sitäkin näyttävämmällä muodollaan. Riippuvalaisimen valonlähdettä ympäröi suurikokoinen, tukevasta metallilangasta muotoiltu vyyhti, joka antaa valaisimelle geometrisen ja veistoksellisen olemuksen. Valon ollessa sammutettuna Coil on kuin ilmassa leijuva taideteos, ja lampun syttyessä valaisimen metallisäikeet saavat ylleen lämpimän, ympäristönsä sävyjä heijastavan hehkun.

Coil-kokoelman suunnitelleen Simon Legaldin tavoitteena oli luoda sarja mahdollisimman suurikokoisia valaisimia mahdollisimman vähän materiaalia käyttäen. Niin syntyi Coil-kokoelman ainutlaatuinen muotokieli, jossa valaisimen materiaalit ja niitä ympäröivä tyhjä tila ovat yhtäläisen tärkeässä osassa. Coil-kokoelman valaisimet ovat parhaimmillaan huoneessa, jossa ne saavat riittävästi tyhjää tilaa ympärilleen – esimerkiksi ruokapöydän yllä, korkeassa olohuoneessa tai aulatilassa. Suuressa tilassa voit myös sommitella erikokoisia valaisimia suuremmaksi ryhmäksi.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.