NOSHT VAUHTIKARKIT – Vadelma & sitruuna -energiakarkki

5,95

Partioaitta

Verkkokauppaan

Klikkaamalla verkkokauppaan näet tämän hetken saatavuuden ja hinnan. *

Vatsaystävällistä luonnollista energiaa marmeladin muodossa: energiakarkki auttaa jaksamaan, tarjoaa tärkeitä elektrolyyttejä ja maistuu hyvältä.

Vadelman ja sitruunan klassinen, sopivasti makea ja hapan makuyhdistelmä maistuu hyvältä pitkänkin suorituksen aikana. Kakuista ja leivonnaisista tuttu makupari sopii täydellisesti myös vatsaystävälliseen energiakarkkiin. Aidosta vadelmasta ja sitruunasta tehty energiamarmeladi saa uuden ulottuvuuden ripauksesta lakritsaa ja merisuolaa, ja maistuu hyvältä pitkänkin suorituksen aikana – tai herkkuna kiireisen päivän keskellä.

Noshtin energiakarkit ovat vatsaystävällisiä: ei mahaa ärsyttäviä raaka-aineita ja vain vähän FODMAP-hiilihydraatteja. Optimaalinen glukoosin ja fruktoosin suhde 2:1 tehostaa energian imeytymistä.

Energiaa, elektrolyyttejä ja suorituskykyä tukevia ainesosia
100 % vegaaninen ja gluteeniton
Sopii FODMAP-ruokavalioon
Ei keinotekoisia makeuttajia, värejä tai säilöntäaineita
Kätevä annoskoko: pakkaus sisältää kolme 25 gramman palaa: yksi pala sisältää 20 g hiilihydraatteja, vastaten yhtä perinteistä energiageeliä
Valmistettu Helsingissä

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.