Nukkamatto Craft

Homeroom

59,90

Verkkokauppaan >>

Osasto:

Craft on koneella valmistettu matto, joka tuo kotiin kodikasta tunnelmaa koristeellisella kuviollaan. Matto on valmistettu carving-tekniikalla, eli siinä on kuviota ja värejä korostavia leikkauksia, jotka tekevät matosta näyttävämmän.
Craft-matosta on saatavana useita erilaisia kuvioita, värejä ja kokoja, joten se sopii hyvin eteiseen, sohvan viereen tai luomaan kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen.
Lyhytnukkainen Craft-matto on valmistettu koneella polypropeenista. Synteettinen materiaali on helppo puhdistaa sekä pitää nukattomana ja pölyttömänä. Lika ei tartu lyhytkuituiseen mattoon yhtä helposti kuin pitkäkuituisempaan mattoon, ja matto myös hylkii useimpia tahroja.
Vinkki: Poista tahrat vaalealla froteepyyhkeellä sekä pienellä määrällä haaleaa vettä ja mietoa puhdistusainetta. Koko maton puhdistukseen suositellaan ammattimaista pesua. Kääntele mattoa, jotta se kuluu tasaisesti.
Materiaali: 65% polypropeenia, 35% polyesteriä
Alapuoli: juuttikangasta
Paksuus: n. 13 mm

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.