Parolan Rottinki Lasse lepotuoli

Finnish Design Shop

1 149,00

Verkkokauppaan >>

Parolan Rottingin Lasse on Harri Koskisen vuonna 2022 suunnittelema rottinkinen lepotuoli, joka lainaa muotokielensä ja nimensä vanhoilta kunnon lepolasseilta. Koskisen lähtökohtana oli luoda yksinkertainen mutta erottuva, divaanimainen istuin, joka tuo uudenlaista näkökulmaa klassisiin rottinkikalusteisiin, mutta samaan aikaan kunnioittaa Parolan Rottingin perustajan, Aulis Herrasen, elämäntyötä. Lasse-lepotuoli kuuluu Parolan Rottingin vuoden 2022 vuosikertamallistoon.

Lasse-divaani on valmistettu kuorimattomasta rottingista, joka on erityisen kestävää ja pitkäikäistä. Koska rottinki on kevyttä, voi tuoli olla kooltaan suuri ja muotoilultaan jyhkeä, mutta silti kevyt siirrellä. Samalla paksu rottinki ja jykevä muoto tekevät divaanista vahvan ja luotettavan näköisen ­– Lassen syleilyyn uskaltaa heittäytyä ja päästää irti huolistaan. Koskisen tavoitteena olikin ennen kaikkea suunnitella lepotuoli, jolla pötkötellessä kaikki huolet ja murheet unohtuvat.

Rottinki on trooppinen puulaji, joten Lasse pärjää parhaiten hieman kosteassa. Ulkokäytössä rottinkikalusteet sietävät hyvin lämpötilanvaihteluita, mutta ne kannattaa sijoittaa suojaan suoralta auringonpaisteelta sekä sateelta ja lumelta. Sisätiloissa myös koneellinen ilmanvaihto tai lähellä sijaitseva lämpöpatteri saattavat kuivattaa ja sitä myötä haurastuttaa rottinkia. Jos kotona on kovin kuiva ilma, voi kosteutta lisätä ilmankostuttimella tai suihkimalla hieman vettä ilmaan rottinkikalusteen lähellä.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.