Parolan Rottinki Sirkka riippukeinu, 2023

Rottinkinen Sirkka-vuosikertaklassikko on saatavilla vain rajoitetun ajan.

548,00

Verkkokauppa:

Kuvaus

Sirkka-riippukeinu kuuluu Parolan Rottingin vuoden 2023 vuosikertamallistoon. Sirkka lainaa muotonsa ja nimensä Aulis Herrasen 1970-luvulla suunnittelemalta klassikkoriippukeinulta, jonka muotoilija Hinni Korpela on kuitenkin päivittänyt tähän päivään tekemällä mallista hieman ilmavamman ja lisäämällä koristeiksi kauniit nahkapunokset. Avukseen Korpela on saanut nahkaruseteistaan tunnetun käsityöläisen, Jyri Naskalin, joka punoo jokaiseen Sirkkaan koristeyksityiskohdat konjakinruskeasta nahasta. Nahka on peräisin kotimaisen huonekaluteollisuuden sivuvirroista.

Itse riippukeinun materiaali on tietysti rottinki. Kyseessä on trooppinen puulaji, joten Sirkka viihtyy parhaiten tiloissa, joissa ilmankosteus on korkeahko. Jos kotona on kovin kuiva ilma, voi kosteutta lisätä ilmankostuttimella tai suihkimalla hieman vettä ilmaan rottinkikalusteen lähellä – pidäthän kuitenkin huolen, ettei rottinki tai nahka pääse kastumaan. Koneellinen ilmanvaihto tai lähellä sijaitseva lämpöpatteri saattavat kuivattaa ja sitä myötä haurastuttaa rottinkia.

 

*Sivustolla on poimintoja useiden verkkokauppojen valikoimista ja ostaminen tapahtuu näistä suoraan. Osa tuotteista on voinut poistua jo myynnistä, joten pahoittelemme mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla!