Pistokkaat Satiinipussilakanasetti

Veikeä ja värikäs Pistokkaat-pussilakanasetti on 100 % puuvillasatiinia. Kankaan himmeä kiilto ja sileys saadaan aikaan kudonnassa käytettävällä satiinisidoksella.

89,95

Verkkokauppa:

Tämän hetken saatavuuden ja hinnan näet klikkaamalla verkkokauppaan.

Kuvaus

  • 100 % GOTS-sertifoitua luomupuuvillaa,Kuosi design Riina Heinonen,Suunniteltu Suomessa,Viiden vuoden takuu,Kestävästi suunniteltu ja tuotettu
  • Puuvillasatiinia
  • Miellyttävä iholla
  • Pussilakanan yläosassa käsiaukot
  • Lankaluku 228

 

Veikeä ja värikäs Pistokkaat-pussilakanasetti on 100 % puuvillasatiinia. Kankaan himmeä kiilto ja sileys saadaan aikaan kudonnassa käytettävällä satiinisidoksella. Säilytät kauniin kiillon ja pehmeyden pitkään, kun silität tai mankeloit lakanat pesun jälkeen. Puuvillasatiiniin lankaluku eli kankaantiheys (TC) on korkea, 228 TC. Mitä suurempi lankaluku, sitä tiiviimpi kangas.

Pistokkaat -pussilakanan yläosassa on kätevät käsiaukot helpottamaan pussilakanan pukemista peiton päälle. Setti sisältää pussilakanan ja tyynyliinan. Tässä tuotteessa on käytetty 100 % GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa. Myönnämme tuotteelle viiden vuoden takuun.

*Sivustolla on poimintoja useiden verkkokauppojen valikoimista ja ostaminen tapahtuu näistä suoraan. Osa tuotteista on voinut poistua jo myynnistä, joten pahoittelemme mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla!