Polle Laitumella -lautanen

Martinex

11,90

Verkkokauppaan

Klikkaamalla verkkokauppaan näet saatavuuden sekä toimitusajan*

 

Osasto:

Ihastuttavan kesäinen keraaminen lautanen, jonka halkaisija on 20 cm. Lautasen pohjassa seikkailee Lena Furbergin luoma Polle, joka nauttii olostaan laitumella. Lautasen sisäreunat ja ulkopuoli ovat puhtaan valkoiset. Herkullinen voileipä, letut tai vaikkapa kesäinen kakunpala maistuu erityisen hyvältä Pollen seurassa. Lautanen ilahduttaa aamiaishetkessä, välipalalla tai iltapalalla.

Polle on maailman monin poni. Nyt kesäisen vihreällä niityllä kukkii värikkäitä kukkia, joita myös Polle ihastelee – taitaa hiukan myös maistella. Perhosten liihotellessa myös Pollea tervehtimään, se välillä intoutuu pukittelemaan ja laukkaamaan. Kyllä kesällä on ihanaa!

Laadukas keraaminen lautanen kestää konepesun ja lämmityksen mikroaaltouunissa. Polle Laitumella –kuosia on saatavilla myös kulho sekä muki ja sarjaa voi yhdistää myös muihin Furbergin tuotteisiin. Kaikille Pollen, hevosten ja kesän ystäville!

Lena Furberg on ruotsalainen piirtäjä ja kirjailija, joka on tunnettu erityisesti hevosaiheisista sarjakuvistaan, kuten Tuuvan Talli ja Polle. Lena Furberg kuvaa hevosia ja hevosten elinympäristöjä monipuolisesti herkällä piirrosjäljellä ja vahvoin tarinoin. Hän kertoo hauskoja, herkkiä ja jännittäviä tarinoita, joissa mukana on myös ihmisiä ja muita eläimiä, mutta pääosassa ovat erikokoiset, -näköiset ja -rotuiset hevoset. Hänen sarjakuvansa ovat suosittuja monessa maassa. Suomessa ne ovat tulleet monelle tutuksi Hevoshullu-lehden sivuilta.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.