Raawii Canvas vaasi

Finnish Design Shop

55,00

Verkkokauppaan >>

Osasto:

Raawiin Canvas-vaasin persoonallisen jännittävä muoto herättää uteliaisuuden ja houkuttelee erilaisiin tulkintoihin sen käyttömahdollisuuksista. Hurmaava vaasi toimii niin maljakkona, karahvina kuin kynätelineenäkin – vain luovuus on rajana! Suunnittelija Nicholai Wiig-Hansen kertoo, ettei Canvas-sarjan keraamisilla esineillä ole yhtä ennalta määriteltyä käyttötarkoitusta, vaan ne antavat tilaa käyttäjänsä kekseliäisyydelle ja kokeilunhalulle. Leikkisä kolmion muoto ja rohkeat värit mahdollistavat, että Canvas-kokoelman osia on helppo yhdistellä keskenään.

Canvas-vaasit ja sarjan muut tuotteet valmistetaan käsityönä Portugalissa. Käsityön tuloksena vaasin pinnassa voi esiintyä pieniä vaihteluita, jotka tekevät lopullisesta esineestä kiehtovan ja ainutlaatuisen.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.