Raawii Omar vaasi

Finnish Design Shop

90,00

Verkkokauppaan >>

Osasto:

Raawiin Omar-vaasin hurmaavat sävyt muodostavat kauniin asetelman, kun laitat vaasin sisään värikkään kukkakimpun, mutta maljakko on näyttävä myös tyhjillään – tai sitten voit keksiä sille jonkin täysin uuden käyttötarkoituksen. Suunnittelija Omar Sosa kertoo, ettei suunnitellut nimeään kantavan kokoelman tuotteita tiettyä tarkoitusta varten, vaan ilahtuu ihmisten löytäessä esineille odottamattomia käyttötapoja. Värien ja muotojen kontrastit tekevät Omar-vaasista ja muista sarjan tuotteista helppoja yhdistellä myös keskenään. Tämä kokoelma on luotu leikittelyyn ja kokeiluun!

Omar-vaasi ja malliston muut esineet valmistetaan käsityönä Portugalissa. Käsityön tuloksena karahvin pinnassa voi esiintyä pieniä poikkeamia, jotka tekevät esineestä kiehtovan ja ainutlaatuisen.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.