Samsung xCover 4s älypuhelin

Hobby Hall

249,00

Verkkokauppaan

Osasto:

Samsung Galaxy XCover 4S on todellinen selviytyjä vaativissa olosuhteissa. 5” HD-näytöllä varustettu XCover 4S on iskun-, pölyn- ja vedenkestävä. Se selviytyy veden alla 1,5 metrin syvyydessä puolen tunnin ajan ja se kestää iskuja sekä hankalia sääoloja. Käytä vaikka hanskat kädessä.

Kestävyys yhdistyy tyylikkyyteen. Galaxy XCover 4s on vain 9,7 mm ohut, mutta selviytyy vaikeistakin olosuhteista ja kestää joka säässä. Sen liukumaton pinta varmistaa hyvän otteen myös liikkuessasi.

Galaxy Xcover 4s on saanut IP68-luokituksen ja MIL-STD 810G -sertifioinnin, joten se selviää äärimmäisistäkin oloista. Riippumatta siitä oletko töissä kentällä tai tehtaalla, voit aina pitää kaikki työtehtävät hallinnassa.

Voit nauttia upeasta kuvanlaadusta missä tahansa. Galaxy Xcover 4s:n suuritarkkuuksinen 5,0-tuumainen näyttö näyttää valokuvat, kartat ja muun visuaalisen sisällön upeasti ollessasi maastossa tai kenttätöissä.

Voit pitää kätesi lämpiminä ja kuivina puhelinta käyttäessäsi. Galaxy Xcover 4s:n näyttöä voi käyttää myös käsineet kädessä, joten voit jatkaa työskentelyä ulkona tai ulkoilmaharrastuksista nauttimista ilman ongelmia.