Scanpan Maitre D’ kannellinen kattila

Finnish Design Shop

149,00

Verkkokauppaan >>

Scanpanin Maitre D’ -kattila on laadukas ja pitkäikäinen kuparipintainen pannu, jossa kohtaavat elegantti muotokieli ja tehokkaasti lämpöä johtava monikerrosrakenne. Valetut teräksiset kahvat on suunniteltu pysymään viileänä mahdollisimman pitkään, ja teräspohjan ansiosta kattila soveltuu kaikille liesityypeille. Pakkaukseen sisältyy yhteensopiva kansi.

Maitre D’ -sarjan paistoastioiden ydinkerros on erinomaisesti lämpöä johtavaa alumiinia, sisäpinta kestävää 18/10-terästä, ja ulkopinta kauniin kiiltävää kuparia. Lopputuloksena on saavutettu äärimmäisen nopeasti lämpenevä ja siten energiaa säästävä rakenne. Kauniin, kuparinhohtoisen ulkomuotonsa ansiosta Maitre D’ -sarjan paistoastiat soveltuvat ruoanlaiton lisäksi myös ruokien tarjoiluun.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.