Siirtolapuutarha Räsymatto maljakko

Finnish Design Shop

65,00

Verkkokauppaan >>

Osastot: ,

Marimekon Oiva-kokoelman Siirtolapuutarha-maljakkoa koristaa Maija Louekarin sympaattinen Räsymatto-kuosi maanläheisen terran sekä mustan sävyissä. Siirtolapuutarha-maljakko tarjoaa kauniin kodin niin rehevälle kukkakimpulle kuin vähäeleiselle kuivakukka-asetelmallekin – ja se sopii mainiosti koriste-esineeksi myös sellaisenaan.

Marimekon Siirtolapuutarha-sarjan astiat henkivät entisaikojen nostalgiaa. Maija Louekarin piirtämät Siirtolapuutarha- ja Räsymatto-kuosit kertovat tarinaa maaseutuelämästä kaupunkimiljöössä. Sami Ruotsalaisen suunnitteleman konstailemattoman Oiva-kokoelman erilaiset kupit, kulhot ja lautaset voidaan yhdistellä monella tavalla mielialasta ja tilanteesta riippuen – astiat sopivat niin arkeen kuin juhlaan ja piristävät kattausta vuodesta toiseen.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.