Svelte uunivuoka

Finnish Design Shop

32,50

Verkkokauppaan >>

Osasto:

Heirolin Svelte-sarjan uunivuoka on niin kaunis, että sen suorastaan haluaa nostaa sellaisenaan suoraan uunista osaksi kattausta. Terrakotan värinen vuoka sopiikin mainiosti niin erilaisten uuniruokien, leipien kuin jälkiruokienkin paistoon, mutta toimii mainiosti myös tarjoiluastiana esimerkiksi pastalle tai salaatille.

Svelte-uunivuoka on osa Nosse Ceramics for Heirol -astiastoa, joka juhlistaa yhteen kokoontumisen ja yhdessä olemisen kulttuuria. Sarjan astioille leimallisia piirteitä ovat yhdisteltävyys ja monikäyttöisyys, yksinkertaisuus ja ajattomuus sekä ekologisuus ja ympäristöystävälliset materiaalit. Kokoelman astioiden muodot ja värit yhdistyvät helposti toisiinsa luoden harmonista tunnelmaa niin arkeen kuin juhlaan. Tyylikäs astiasarja on valmistettu kivitavarasta ja lasitettu kierrätyslasilla.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.